Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Témák - Paizs Mónika

Dátum: Május 08, 2010, 05:52:33 1 Hajhosszabbítás-dúsítás / Le szeretnéd vágatni a saját hajad? Ne dobd a kukába, mi megvásároljuk! / Le szeretnéd vágatni a hajad? Ne dobd a kukába, mi megvesszük!

Ha a saját hajad minimum 35-38cm (a levágandó résztől mérve)
és le szeretnéd vágatni, NE dobd a kukába, mi megvesszük!

Copfodért most 10.000-20.000 Ft-ot is adunk érte!
És ha szalonunkban vágatod le a hajad ajándék frizurára vágást, szárítást is kapsz!

Hajvásárlás infovonal: 06/30 389 8828 Mona

Dátum: április 15, 2010, 10:45:06 2 Hajhosszabbítás-dúsítás / Melyik póthajat válasszam? / Ragasztócsíkos és tépőzáras haj

Szia Brigitta!

A ragasztócsíkos hajakhoz (mint Ixten Easy Extension, Giambertone)  csak ragasztócsíkot kell venni a felillesztéshez. A ragasztója erősen tapad, így sokáig fent maradnak a hajsorok.

A tépőzáras hajakhoz (mint Socap Extensive) külön kapható 24dbos csomagolásban a lekerekített, pont akkora nagyságra levágott tapadócsík, mely kizárolag Socap Extensive hajakhoz van. A technika hasonló, de más a gyártó, és más színekben kaphatóak.

Az alábbi linken meg tudod nézni a felillesztés technikáját.
http://hajhosszabbitas-hairtrend.hu/hajhosszabbitas-pothajak/ragasztocsikos-hajak/

Ha professzionálisan el szeretnéd sajátítani a tépőzáras technikát, ajánlom figyelmedbe Socap Extensive szettünket
ajándék ingyenes hajhosszabbítás oktatással:
http://hajhosszabbitas-hairtrend.hu/hajhosszabbitas/oktatas/

Várom kérdésedet, Mona

Dátum: Március 06, 2010, 04:38:24 3 Hajhosszabbítás-dúsítás / Melyik póthajat válasszam? / Melyik póthajat válasszam Hajhosszabbításhoz?

Kedves Érdeklődök, fórum Olvasók!

Több olyan kérdéssel is találkoztam a héten, nem csak ezen fórumon, hogy a mástól vett póthajatok gubancolódik esetleg seprűs végű. Mielőtt lecserélnétek a póthajat, legyen az csattos, keratinos, vagy más tincses haj, próbáljátok ki a Socap 4You Basic hajápoló termékcsaládot kifejezetten hajhosszabbított hajra. Proteint, selyemszérumot, tápláló vitaminokat, olajokat és szilikont is tartalmaznak, így használatukkal teljesen elkerülhető a gubancolódás és seprűsödés. A póthaj vasalása előtt mindenképp alkalmazzatok ápoló sprayt a roncsolódás elkerülése ellen. Az élettelen póthaj mindig egy kicsit több ápolást, balzsamozást kíván mint saját hajunk!

Egyéb témában is várom mindig kérdésetek!
Üdv: Mona
Oldalak: [1]