Szerző Téma: Tresszelt haj ragasztható?  (Megtekintve 1794 alkalommal)

Nem elérhető Ladyan

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
Tresszelt haj ragasztható?
« Dátum: Május 06, 2010, 02:32:21 »
Sziasztok.  :) Lenne 1 hatalmas problémám. Kb 2 héttel ezelőtt vettem tresszelt hajat, mivel nekem a varratás módszere tünt a legszimpatikusabbnak. Azóta utánaolvastam és valószínűleg a keratinos módszert kellett volna választanom. Azt szeretném tudni,hogy valami úton-módon a tresszelt hajat fel lehet rakni ragasztásos módszerrel? Vagy mostmár maradnom kell a varratásnál?  :-[

Nem elérhető Paizs Mónika

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
Re:Tresszelt haj ragasztható?
« Válasz #1 Dátum: Május 07, 2010, 10:52:47 »
Szia Ladyan!

Semmi probléma, természetesen a tresszelt hajból lehet keratinos tincseket készíteni. Nálunk a tincsezés+felrakás 300Ft/tincs. Szerintem jól döntesz, ha varrás helyett a keratinos tincseket választod, sokkal szellősebb és észrevétlenebb lesz a póthaj illesztése. Újrarakatni is elég csak 4-5 havonta, a varrást meg 2-3 havonta ajánlják visszavarratni.

Nem elérhető Ladyan

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: Május 07, 2010, 04:05:30 »
Köszönöm szépen a segítséget! Akkor minden problémám megoldódott. Hihetetlen,hogy mennyit olvastam a hajhosszíbtásról, és találkoztam a "tincsezés" kifefejezéssel is,és eszembe nem jutott,hogy ezt jelenti. ;D

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Május 08, 2010, 05:47:29 »
Kedves Ladylan!

Örülök, hogy tudtam segíteni! Sok sikert a szép frizurádhoz! :)

Nem elérhető alsoforum

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: Január 21, 2011, 01:12:44 »
Sziasztok.  :) Lenne 1 hatalmas problémám. Kb 2 héttel ezelőtt vettem tresszelt hajat, mivel nekem a varratás módszere tünt a legszimpatikusabbnak. Azóta utánaolvastam és valószínűleg a keratinos módszert kellett volna választanom. Azt szeretném tudni,hogy valami úton-módon a tresszelt hajat fel lehet rakni ragasztásos módszerrel? Vagy mostmár maradnom kell a varratásnál?  build a websiteDora Games

Hihetetlen,hogy mennyit olvastam a hajhosszíbtásról, és találkoztam a "tincsezés" kifefejezéssel is,és eszembe nem jutott,hogy ezt jelenti. ;D
« Utoljára szerkesztve: Február 12, 2011, 11:57:25 írta alsoforum »

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: Január 27, 2011, 11:46:18 »
Kedves "alsoforum" :)

Nem baj, hogy tresszelt hajat vettél, azt nagyon könnyen fel lehet keratinozni, tincsezni.
Ha szeretnéd felrakatni keratinosan, akkor ha elhozod a hajat hozzánk mi 350Ft/tincsért felkeratinozzuk és felrakjuk neked. Ha nem tudsz hozzánk eljönni és van saját fodrászod aki felrakja a tincseket, akkor is tudunk neked segíteni a felkeratinozásban, ezesetben a keratinozás 150Ft/tincs. (Küldés és fizetés postai utánvéttel.)

Várom válaszod, Üdv, Mona