Szerző Téma: mi a gond?  (Megtekintve 708 alkalommal)

Nem elérhető katka

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
mi a gond?
« Dátum: április 06, 2010, 04:18:03 »
sziaSztok!!Lenne egy kérdésem!!nekem hőillesztéssel van a póthaj felrakva,meg is vagyok vele végülis elégedve,csak van egy kis gondom... a ragasztó-hogy is mondjam-málik szét,nem kemény,hanem olyan,mintha meg lenne olvadva,és a haj elég könnyen lecsúszik róla!!ez mitől lehet??a saját hajam nem hullik,nem károsodott vagy ilyesmi,csak ennyi a gondom!!amikor legelőször mentem újra tetetni csak egyszerűen kézzel lehúzták a tincseket!!remélem tudtok segiteni,előre is köszönöm!!

Nem elérhető Paizs Mónika

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
Re:mi a gond?
« Válasz #1 Dátum: április 07, 2010, 10:44:21 »
Kedves Katka!

Milyen illesztőanyaggal van felrakva a hajad? Keratinnal vagy ragasztós (wax) technikával? Régebben a waxos ragasztónak volt ez a tulajdonsága, hogy szétmáltak az illesztések, és kihullot belőle a haj. Mindenképpen az illesztőanyaggal van a probléma, mert elvileg nem lehetne lehúzni csupán kézzel. Mi kevés oldószerrel (Solgel) és leszedőfogóval szedjük le a tincseket. A legjobb lenne ha leszedetnéd a tincseket, újrakeratinoztatnád jó minőségű 100% keratinnal és visszaillesztetnéd, mielőtt kihullik az összes hajszál a tincsekből. Sajnos utána már új hajat kell venned hozzá, ha kihullanak a hajszálak.
Mi szívesen segítünk akár szalonunkban, akár ha elküldöd a leszedett hajad postán, mi újrakeratinozzuk Socap 100% keratinnal és visszaküldjük neked, így ha ragaszkodsz saját fodrászodhoz, meg tudja neked csinálni. A keratinozás munkadíja: 150Ft/tincs (+postaköltség)
Üdv: Mona