Szerző Téma: Fontos.!!  (Megtekintve 5062 alkalommal)

Nem elérhető Paizs Mónika

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
Re:Fontos.!!
« Válasz #15 Dátum: Február 21, 2010, 12:09:40 »
Szia Mismile!

Örülök, hogy tetszik a haj :) Természetesen lehet rendelni 1 sort is, kisebbet is nagyobbat is. Amit neked küldtem színt most elfogyott, de másfél hét múlva már lesz raktáron. Ha megérkezik, le tudom mérni neked külön a sorokat, megadom az árát, és könnyebben tudsz dönteni melyiket szeretnéd még hozzá. Egy apró trükk amit még tehetsz: ha jól emlékszem enyhén hullámos a hajad a képen amit küldtél... Mosd meg a csatos hajat is és -vagy csavard be nagyobb csavaróra, - vagy egy pici göndörítő habbal mosás után a tenyereddel nyomkodva szárítsd meg hullámosra. Ezzel a csalással a tömege nagyobbnak tűnhet. Ha ezután is kevésnek találod, természetesen rendelhetsz még hozzá.

Üdv: Mona

Nem elérhető mismile

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: Február 21, 2010, 08:50:48 »
Köszi a tippet. Megmostam a hajat, és máris kicsit hullámosabb lett és jobban passzol a hajamhoz. Göndörítő sampont ill balzsamot tettem rá, amit rajta is hagytam kicsit.

Nem elérhető Eszter

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: Február 27, 2010, 04:55:30 »
Szia! szeretnék érdeklődni h h egy csomag indiai platinaszőke csattos haj miylen árban van?!ahogy olvastam 3 sor 27300ft és abban midn a 3sor hosszabb? Szeretném megkérdezni továbbá azt is hogy mitől van az hogy akárhonnan rendeltem az indiai póthajat szép puha volt de amint megmostam seprű szerű lett:S:S...

Előre is köszönöm  a választ: Eszter

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: Március 06, 2010, 04:11:07 »
Szia Eszter!

Igen a Socap márkájú indiai csattos haj 3 db hajsorbol áll, melynél mind három sor különböző hosszúságú, 1 db 45cm, 1db 50cm és 1 db 55cm. Ez a csomag 27300.-Ft, 75 gr. A platina szőke színkódja a Socap márkában 20-as (világos szőke).
A Headkandy márkájú indiai csattos haj több különbőző szélességű, de ugyanolyan hosszúságú hajsorokból áll. Válaszható 19cm, 10cm, 5 cm, 3cm szélességű sor is, ahogy azt a frizurád megkívánja... Ha oldalt is szeretnéd meghosszabbítani, akkor az utóbbit ajánlanám, mert ebből tudok adni pici szélességű sort is oldalra. Ebből 90 gr 31.500.-. A Headkandy platina szőke színkódja: Bunny Blond - Nyuszi szőke szín.

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: Március 06, 2010, 04:18:30 »
Eszter!

Az indiai haj melyről írtál, első mosás után, van több hónap után lett seprűs? És csak a vége, vagy az egész haj?
Első osztályú hajaknál is fontos a haj ápolása, kezelése, ehhez megfelelő balzsammal és spray ápolóval, mert nem kap a fejbőrből nedvességet. Azonban ha nagyon seprűs, és megfelelő ápolás mellett is ilyen marad, akkor lehet hogy nem jó minőségű a haj, illetve nem szálirányos. Mielőtt lecserélnéd a póthajadat még egy újabbra, mindenképpen próbáld ki a Socap 4You Basic Balzsamot, és Socap 4You Basic hajápoló sprayt. Ez a két termék alapvetően szükséges a hajhosszabbított hajra. Gyenge mosás után balzsamozd be a hajad, és hagyd rajta most több ideig (10-15 percig is akár) meleg törölközőbe csavarva a hajad, mint a pakolásnál. Utána öblítsd le, és szárítás előtt a hajad közepére és végeire fújj 4You ápoló sprayt. (Hajtőre ne, mert hamar bezsírosodhat a hajad)
Biztosíthatom hogy e termékek használata után szebb lesz a póthajad. Üdv: Mona

Nem elérhető Szandika

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: Március 13, 2010, 02:50:29 »
Szia!Azt szeretném még megkérdezni hogy ha a hajfelvarrást választom akkor azt milyen gyakran kell töltetni és hogy nagyon hamar kihullik?

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: Március 18, 2010, 04:27:16 »
Kedves Szandika!

Ha a hajfelvarrást választod általában 2-3 havonta kell a hajat leszedni és újra a sajátodhoz felvarrni. Ha jól (szorosan) fel van tresszelve a póthaj, akkor csak egy picit vagy egyáltalán nem szabadna hullania. Megkérdezhetem, hogy volt e már póthajad? Ha igen, eddig milyen technikát választottál?
Sokan választanak még hajfelvarrást, azonban egyre többen térnek át a tincses hajhosszabbítás dúsításhoz, személy szerint mi is e technikának vagyunk a hívei, mert a legesztétikusabb módszer, de természetesen abban nyújtunk segítséget amilyenre neked szükséged van.

Nem elérhető Szandika

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: Március 23, 2010, 03:14:23 »
Szia!Még nem volt póthajam és ezért szeretném a te véleményed ki kérni arról hogy a csatos hajat  vagy a hajfelvarrást válasszam mert dús hajam van.

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: Március 24, 2010, 11:10:29 »
Kedves Szandika!

A csatos haj alkalmi hajhosszabbítás, minden reggel fel kell csatolnod és este pedig lecsatolni. A hajfelvarrás pedig állandó hajhosszabbítás. 2-3 havonta kell csak leszedni és újra felilleszteni. Ha még nem volt póthajad azt is tudnám ajánlani, hogy próbáld ki a csatos póthajat és ha megszoktad, és megtetszett a haj, akkor levágjuk a csatokat róla és fel is lehet varrni a hajadra.

Nem elérhető dori666

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: Március 28, 2010, 05:53:11 »
Szia!

Az lenne a kérdésem, hogy ha nekem dúsításhoz kell a haj, mert úgy kb. majdnem ér a mellemig, akkor elég ha rendelek 3 x 10 cm.-est? Vagy egy 15 cm-est, meg 2 10 cm-est? És ha vékonyszálú a hajam, akkor nagyon gáz ha indiai lesz benne? (csatosról lenne szó, és most lenne először)

előre is köszi :)

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: április 01, 2010, 11:10:53 »
Szia Szandi!

Szia, én inkább 1 db 15cm-est és 2 db 10cm-es sort ajánlanék neked dúsításhoz, mely 43 gramm lesz. Ha úgy gondolod, hogy nem lesz elég a haj, természetesen a későbbiekben hozzá is tudsz rendelni akár 1 sort is. Szerintem nem fog eltérni annyira a hajadtól az indiai haj, szép puha esésű hajak ezek a csatos póthajak.

Nem elérhető zsani

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: április 13, 2010, 07:49:21 »
Szia!
Hogy ha ilyen csatos ("clip in hair" )hajat rendelek, olvastam,hogy azt csak alkalmi viseletre ajánlott, szóval nem ajánlatos,hogy ha mindennap hordom?
Elolvastam a válaszaid, hogy aludni nem nagyon lehet benne, természetesen akkor ilyenkor kiszedném :) De azért nem ajánlatos mert kényelmetlen, vagy mert valamilyen módon tönkreteszi a hajat?

Ár: 75 gramm : 27 300 Ft / csomag -> akkor ez egy ilyen csomag lenne:
http://www.afrocare.com/images/pt_3272.jpeg ?

és olvastam,hogy ez indiai hajból van, európai hajból nincs? és ugye ez 100% emberi haj, szóval nem lesz olyan mint a "barbie haja"? (megfelelő ápolással és odafigyeléssel)

Előre is köszönöm a válaszod!
Üdv. Zsanett

Nem elérhető zsani

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: április 13, 2010, 08:21:46 »
Jahj megint én vagyok!
Valamit kihagytam : )
Tóvízben, illetve tengerben szabad vele fürdeni ?

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: április 27, 2010, 03:40:44 »
Szia Zsani!

Természetesen lehet fürdeni tóban és tengerben is, azonban utána sok ápolást igényel a haj, főleg a sós tengervíz után. Ekkor minden úszás után kell ápoló samponnal, balzsammal, regeneráló sprayvel és hajvégápoló olaj-krémmel ápolni.

Igen hasonló hajcsomagról van szó, mint amit az alábbi linken küldtél. Indiai hajról van szó, ami 100% természetes. Európai hajból sajnos még nincs csatos hajunk.

Csak azért ajánljuk alkalmi hajnak, mert macerásabb este levenni és reggel feltenni a hajat, aki minden napra szeretné hordani, annak jobban ajánljuk az állandó tincses hajhosszabbítást.

Nem elérhető ok0512

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: Május 10, 2010, 09:54:19 »
I just wanted to thank you for posting this message about this and I hope it helps some of the others on the board as much as its helped me. Many thanks for the help!!Uebersetzung Webseitesuperfoods

I just wanted to thank you for posting this message about this and I hope it helps some of the others on the board as much as its helped me. Many thanks for the help!!!impotence causes
anadrol

« Utoljára szerkesztve: Március 16, 2011, 03:45:57 írta ok0512 »