Szerző Téma: Fontos.!!  (Megtekintve 5060 alkalommal)

Nem elérhető Lilli

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
Fontos.!!
« Dátum: Február 07, 2010, 07:09:02 »
az lenne a kérdésem h barátnőmmel felcsatólhatós igazi hajat szeretnénk emo hajhoz.. melyiket kéne választanunk, mennyit és mikor lehetne megvenni?

köszönöm a választ. :)

Nem elérhető Paizs Mónika

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
Re:Fontos.!!
« Válasz #1 Dátum: Február 07, 2010, 07:39:04 »
Sziasztok!

Személyesen bármikor eljöhettek és kiválasztjuk a frizurátokhoz legmegfelelőbbet.
Hétköznap 10-18 óráig előre bejelentkezéssel várunk titeket.
Nem szükséges egy teljes csomag hajat megvennetek, lehet, hogy elég 2 sor is.
Egy teljes fejre kb. 9-10 dkg kell, viszont az erősen tépett frizurátokhoz, kb. 6 dkg is
elég lehet, ami kb. 20.000.-ft lenne.
Remélem tudtunk segíteni a döntésben.

Nem elérhető Fatiii.

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: Február 07, 2010, 09:28:58 »
Én lennék az a barátnő. Nos az lenne a kérdésem, hogy ugye fel lehet csatolni. De nem jön le könnyen...? Szóval ha futunk vagy valami..?! A másik meg hogy mikor bejelentkezünk, akkor azonnal hajhoz igazítják, vagy meg kell rendelni a hajat előtte? És mivel igazi haj normálisan lehet vasalni és festetni is? A választ előre is köszönöm.

By:  Fati

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Február 08, 2010, 11:17:05 »
Szia Fatiii!

Igen természetesen fel és le lehet csatolni a póthajat. Alkalmi hajviseletre kiválóan alkalmas, egyedül aludni nem ajánljuk benne, mert a csatok nyomhatják a fejet. A tressz csatokon pici szilikon réteg is van, hogy mégjobban megfogja hajunkat, hogy ne csússzon le. Saját hajsorunkat előtte ajánlatos picit megtupírozni, esetleg kevés lakkot ráfújni és ha ebbe csatolod bele a hajsorokat, jó tartósak lesznek.... Futás közben sajnos még nem próbáltam és nem voltak ezzel kapcsolatosan visszajelzések, de szerintem elég tartósak a hajsorok. Futás előtt próbáld ki otthon.
A Socap hajcsomagokat meg kell rendelnünk (1-2 nap a kiszállítás), de Headkandy csattos hajaink, amit a képeken is láthatsz a weboldalunkon az raktáron van.
Természetesen mivel igazi haj, lehet csavarni, festeni, vasalni... Ha előre küldtök fotót meg tudjuk rendelni a terméket... illetve meg tudom mondani van e éppen raktáron az a hajszín.

Várom leveled. Köszönöm: Mona

Nem elérhető Lilli

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: Február 08, 2010, 08:03:45 »
hova küldhetjük a képeket? :):)

Nem elérhető Fatiii.

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: Február 08, 2010, 08:49:02 »
Hát képen szerintem annyira nem látszana a hajszín. Az nem jó, ha telefonon bejelentkezünk egyik napra, és élőben eldöntjük? És a hajunkat hozzá is kell igazítani, nem? :)
Köszönöm a választ.
Fati

Nem elérhető mismile

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: Február 08, 2010, 09:05:14 »
Szia Mona!

Én csatos póthajat szeretnék venni. A So.cap. 75 g haj nem kevés? Ha 2 csomagot rendelek, akkor meg már sok lesz. :D És a leghosszabb haj, csak 55 cm-es? Mert nekem eredetileg göndör a hajam, tehát ha megrendelem a hajat, akkor minden használatnál göndörítenem kell majd, mert gondolom csak egyenest lehet kapni. Akkor meg már az 55 cm felugrik...
A Headkandy haj inkább dúsításra javasolt ahogy elnézegetem.
Sürgős lenne, mert 20án lesz a szalagavatóm, és oda már hosszú hajjal szeretnék menni ;)

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: Február 09, 2010, 11:18:10 »
Kedves Fatii és Lilli!

Kérlek küldjetek képet az info@hairtrend.hu e-mail címre. Megközelítőleg jó lenne, ha tudnám a hajszíneteket. Természetesen a legjobb ha élőben látjuk a hajatokat, de említettem hogy Headkandy csatos hajaink vannak raktáron azonban Socap csatos hajakat 2 napos szállítási idővel rendeljük, így ha azt választanátok nem tudom azonnal a hajatokba csatolni. Fodrászunk tovább képzésen van, így sajnos csak 2 hét múlva tudnátok úgy jönni, hogy hozzá is vágja hajatokhoz a póthajat ha kell.
De a legjobb ha elnéztek szalonunkba és személyesen megtekintitek termékeinket, lehet hogy pont van a hajszínetekhez való raktáron.

Várom válaszotok: Mona

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: Február 09, 2010, 11:29:16 »
Kedves Mismile!

A 75 gramm Socap csatoshaj általában csak hátulra elég hajhosszabbításhoz, főleg tépett hajba a legjobb. Headkandy csattos hajaink 50-55 cm hosszúak, viszont több méretű hajsor van benne, ami lehetőséget ad, hogy oldalt is hajat hosszabbítsunk, dúsítsunk. Headkandy hajcsomagok kicsit dúsabbak, de egy teljes fejre 90-100 grammot szoktunk ajánlani. Ami Headkandy esetében: 90 gr: 31 050.- Ft, 100 gr: 34 500.- Ft. Headkandy csatos hajainkat dkg-ra adjuk el, így abban könnyebben rugalmasak tudunk lenni. Socap csatos póthajaink fix 75 grammos csomagolásuak.

Termékeink személyesen megtekinthetőek Váci szalonunkban, azonban utánvéttel is postázunk az ország bármely területére. Általában 1 csomag csatos haj postaköltsége 1500-1700 Ft szokott lenni. Mindkét esetben várjuk válaszodat.
Köszönöm: Mona

Nem elérhető mismile

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: Február 09, 2010, 12:35:53 »
Kedves Mona!

Tehát a Headkandy-vel természetesebb hatást érhetek el, mint a So.cap.-al igaz, bár tépett hajam van? Nézegettem videókat a csatos hajhosszabbításról, és mindenhol azt látom, hogy oldalra is csatolnak, tehát gondolom az lehet a Headkandy fajta.
Szegedi vagyok, tehát nem tudok elmenni :( Viszont küldenék képet a hajamról, ha lehet. Nem szeretnk mellélőni a színválasztásnál. :)

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: Február 09, 2010, 01:30:13 »
Kedves Mismile!

Az elérni kívánt frizura a legfontosabb kérdés ez ügyben. Ha küldenél fotót a hajszínedről, és jól láthatóan a frizurádról, akkor sokkal jobban tudnék segíteni a válasz adásban.
Kérlek küldd a képet az info@hairtrend.hu e-mail címre.

Várom, köszönettel: Mona

Nem elérhető mismile

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: Február 10, 2010, 12:42:06 »
Mona!
Küldtem a képet ;)

Nem elérhető Szandika

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: Február 17, 2010, 07:31:22 »
Szia!Azt írtad hogy nem ajánlatos a felcsatolható hajban aludni.Akkor minden este le kell venni és reggel feltenni?Vagy ha engem nem zavarnak a csattok akkor lehet benne aludni?

• Administrator
  • Állandó tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: Február 19, 2010, 05:20:39 »
Kedves Szandika!

Azért sem ajánlanám a csatos hajban alvást, mert elcsúszhatnak a sorok, és ha nagyon erősen meghúzod éjszaka a csatoknál, nehogy kitépődjön a saját hajad. Ha nagyon szeretnél benne aludni, természetesen 1-2 éjszaka belefér, de azután jobb megoldás ha este lecsatolod és reggel vissza.

Üdv: Mona

Nem elérhető mismile

• Állandó tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: Február 19, 2010, 08:43:06 »
Szia!

Rendeltem tőletek hajat, meg is jött. Szupi ;) 90 g-t rendeltem, 3 sor. 3 csatos és két db 2 csatos. De én úgyérzem, hogy kevés a hajamba, bár nekem elég vékonyszálú a hajam, a haj pedig vastag, tehát nem értem mi lehet. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e rendelni úgy hajat hogy csak 1 sor-t rendelek még mellé? Vagy újra megkell venni a csomagot?
Köszi.